Політична система в Німеччині другої половини ХХ – початку ХХІ століття - Нісанов , О. В.; Дубель , М. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2026)
У дослідженні висвітлено політичне становище Німеччини після Другої світової війни з акцентом на труднощах, які спіткали країну у повоєнний період, та шлях до демократизації Німеччини. У роботі досліджується вплив політичних партій на становлення сучасної Німеччини, ситуація в державі на початку ХХІ ст. та процеси, які відбувалися у той період. Також пояснюється вплив економічної кризи в Німеччині в 2008–2009 рр. на ситуацію у державі.