Організація державного управління туристичним потенціалом Вінницького регіону - Порхун , В. В.; Прямухіна , Н. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2026)
У дослідженні описано організації державного управління туристичним потенціалом Вінницького регіону в умовах війни. Незважаючи на значні втрати та обмеження, туризм стає каталізатором економічного зростання та збереження ідентичності. Аналізується необхідність формування ефективної регіональної політики, адаптованої до воєнного часу. На прикладі Вінниччини зображується позитивна динаміка туристичного збору, що підтверджує важливість стратегічного управління, співпраці влади та бізнесу для створення конкурентоспроможного туристичного продукту.