Інформаційні технології для підтримки прийняття рішень у сфері електронної комерції - Алексюк , В. В.; Потапова , Н. А. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2026)
В умовах стрімкого розвитку цифрової економіки електронна комерція стає одним із ключових джерел великих даних. Ефективне використання цих даних вимагає впровадження інформаційних технологій, здатних підтримувати процес прийняття управлінських рішень. У роботі розглянуто сучасні ІТ-інструменти, що застосовуються для аналізу, візуалізації та інтерпретації даних в e-commerce, а також їх вплив на якість і швидкість прийняття рішень.