Особливості архітектурної реалізації автоматизованої системи генерації відповідей на повідомлення - Оврамець , І. В.; Антонов , Ю. С. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2026)
У роботі розглянуто архітектурні особливості побудови автоматизованої системи генерації відповідей на повідомлення з використанням технологій обробки природної мови та моделей штучного інтелекту. Запропоновано підхід до формування релевантних відповідей на основі аналізу історії переписки.