Можливості Ms Power BI для різних сфер діяльності - Плець , В. В.; Січко , Т. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2026)
У роботі розглянуто можливості застосування Power BI у не-ІТ-галузях, зокрема в охороні здоров’я, освіті та виробництві. Показано, як інструмент підвищує ефективність управління, прозорість процесів і точність прийняття рішень на основі даних.