Історія розвитку технологій для створення веб-сторінок - Гончар , В. М.; Римар , П. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2021)
Коли користувач відкриває веб-сторінку у мережі інтернет, то він бачить результат роботи тих чи інших технологій, які використали для створення цієї веб-сторінки, а їх на сьогоднішній день існує дуже багато.