Тестування системи на проникнення - Діденко , М. М.; Зелінська , О.В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2021)
З кожним днем в світі стає все більше і більше новітніх технологій, на яких дуже важно не звернути увагу. Все більше девайсів потребують нашу приватну інформацію для спрощення життя і зазвичай такі девайси захищаються одним-двома різної важкості паролями. Але виникає питання, що буде якщо хтось пройде нашу систему захисту на пристрої і отримає доступ до інформації. Саме для того, щоб ми не задавали собі такі питання кожного разу, як користуємось пристроєм, з’явився пантест або іншими словами, тестування системи на проникнення.