Моделювання економічних втрат України від російської агресії - Кірілюк , М.А.; Крикун , І.Г. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2021)
Розглянуто питання оцінки загальних економічних втрат України від гібридної (військової, терористичної, економічної) агресії Російської Федерації. Актуальність. Російське вторгнення розпочалося в лютому 2014 року та вже призвело до загибелі десятків тисяч людей та незліченних інших втрат. Ця агресія стала найбільшим конфліктом в Європі з часу другої світової війни. Тому питання про економічні втрати України від російської агресії є вкрай актуальним.