Сучасні технології дистанційного навчання - Шовдра , М. В.; Василенко , В. Ю. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2022)
Дистанційна освіта постійно змінюється відповідно викликам сучасності, не стоїть на місці і все більше перетворюється на «доступну» освіту, метою якої є створення найоптимальніших умов для задоволення потреб усіх учасників освітнього процесу. У сучасних реаліях існує потреба отримання вищої освіти дистанційно, тому дослідження теми дозволить побачити тенденції змін технологій які були раніше та які представленні у наш час. Мета: дослідити сучасний стан технологій дистанційного навчання.