Оцінка фінансової стійкості державного банку АТ «Ощадбанк» в умовах нестабільності - Волобуєва , Ю.О.; Гарматій , Н.М. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2022)
В умовах не стабільної економіки, коли розвиток інформаційних технологій та економічної системи країни залежить від впливу ендогенних та екзогенних чинників, політичних, екологічних та інших типів загроз, важливим є питання забезпеченості фінансової стійкості національних банків та її відповідної оцінки за коефіцієнтними показниками, що характеризують пропорційне співвідношення фінансових інструментів у балансовій структурі грошово – кредитних установ, а також відтворюють захисні функції у випадку настання ймовірних випадкових подій, що складно передбачити.