Виділення оперативної пам’яті у мові програмування Python - Грабік , К.І. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2022)
Python – це мова програмування, яка максимально відгороджує програміста від роботи з пам'яттю, це є певним плюсом, оскільки дозволяє зосередитись на вирішенні завдання, але мені як людині, яка доволі багато писала на мові C++ було цікаво, як працює виділення пам'яті (також цей процес називається алокація пам'яті).