Переваги та недоліки емерджентних стратегій - Зелінська , Ю.С.; Прямухіна , Н. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2022)
Перед керівниками та власниками підприємств в умовах високої непередбачуваності змін різноманітних процесів у ринковому середовищі, постає проблема способів зміцнення своїх конкурентних переваг. Для підвищення конкурентоспроможності, підприємства можуть використовувати стратегічне управління, за допомогою якого досягають цілей, шляхом розробки та реалізації різноманітних стратегій.