Роль пропаганди в умовах гібридної війни - Лавриненко , Г.А.; Примуш , М.В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2022)
Мета дослідження - з'ясувати роль пропаганди в умовах гібридної війни.