Роль соціального інтелекту в умовах цифровізації бізнесу - Ушкальов , В. В.; Мартіянова , М. П. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2022)
Мета дослідження: уточнення ролі соціального інтелекту та змісту його складових в умовах цифровізації бізнесу.