Шаблон_тез_ПАСМД_2023 - імені Василя Стуса, 2023, © Донецький національний університет (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2023)
Для забезпечення високої якості збірника матеріалів ІІ Міжнародної конференції «Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень» від авторів вимагається дотримання правил оформлення тез, наведених у цьому шаблоні. Організаційний комітет конференції рекомендує авторам готувати до друку тези, використовуючи цей шаблон (набирати текст просто в ньому), у середовищі MS Word. У шаблоні задано поля, абзацні відступи, відстані між рядками та стилі тексту.