Кібертероризм як загроза національній безпеці України - Галайко , А. В.; Василенко , В. Ю. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Україна як країна, що знаходиться на перехресті геополітичних інтересів, зіткнулася з низкою викликів у сфері інформаційної безпеки. Це вимагає глибокого аналізу та розробки стратегій протидії інформаційному тероризму з метою зміцнення національної безпеки та стійкості до зовнішніх впливів.