Дослідження партнерських комунікацій для євроінтеграційних процесів національної економіки - Гарматій , С. В.; Співак , С. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Актуальність наукового дослідження полягає у секторальному аналізі галузей національної економіки, які відіграють ключову роль у забезпеченні макроекономічних показників України та потребують налагодження партнерських комунікацій для розширення своєї діяльності в межах євроінтеграційних процесів. Актуальним є визначення пріоритетних галузей національної економіки, які будуть найбільш націлені на євроінтеграційні процеси та налагодження партнерських комунікацій із ЄС.