Правові основи та механізми реалізації антикорупційної політики в системі державного управління України - Бродзь , А. С.; Прямухіна , Н. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Дослідження правових основ і механізмів реалізації антикорупційної політики в системі державного управління України є важливим з огляду на постійну необхідність удосконалення антикорупційних заходів у країні, для правильного функціонування держави у сфері оборони та національної безпеки, соціального забезпечення та інших важливих сфер життя громадян. Сьогодні в умовах війни і прагнень нашої держави до вступу в ЄС ця проблема є дуже актуальною, адже її вирішення значно спростило б фінансування оборони України та її повоєнного відновлення.