Особливості виконання місцевих бюджетів під час війни в Україні - Даценко , А. В.; Прямухіна , Н. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
В умовах воєнного стану важливим є забезпечення оперативного, належного та безперервного виконання місцевих бюджетів, оскільки саме вони забезпечують основу для формування фінансових потоків та політичних рішень для ведення війни в державі.