Стратегії управління земельними відносинами - Ковбасюк , А. В.; Польовий , М. А. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Земельні ресурси являють собою важливий та багатогранний аспект, який вимагає розгляду з різних позицій. Ключовим завданням стає розробка методології та методичних основ управління цими ресурсами, враховуючи сучасні підходи до моделей управління земельними ресурсами й землекористуванням, а також врахування міжнародного досвіду в цьому питанні.