Напрями реформування окремих елементів фінансової політики держави - Сличук , А. В.; Прямухіна , Н. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
В умовах повномасштабного вторгнення постає необхідність перегляду та удосконалення фінансової політики держави. Наслідками початку війни можна назвати все більший державний борг, постійний тиск на бюджетні ресурси та нестабільність на фінансових ринках. Усе це підкреслює важливість розробки та впровадження нових стратегій управління фінансовою політикою. Отже, актуальність вдосконалення фінансової політики держави необхідна для забезпечення соціально-економічного розвитку України в повоєнний період.