Переваги об’єктно-орієнтованих систем управління базами даних над реляційними для створення бази даних для сайта блогу - Афанасьєва , Д. С.; Гончар , В. М. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Вебсайти та блоги є важливими засобами комунікації та обміну інформацією між сучасними користувачами. Правильне обрання СУБД для блогу допоможе підвищити його швидкодію та ефективність у використанні. Для того, аби здійснити ефективне порівняння, необхідно дати визначення для кожного типу СУБД та виявити основні відмінності між ними.