Роль управління якістю в досягненні успіху ІТ-проєктів - Лавренюк , Б. В.; Потапова , Н. А. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Необхідність визначення ролі ключових характеристик системи управління якістю ІТ-проєктів обмовлена їх впливом на фінансові результати та адаптацію технологій до ринкових умов.