Основні принципи та етапи управління ІТ-проєктами - Радзіховська , А. О.; Зелінська , О. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
В умовах постійного технологічного розвитку та стрімкого розширення сфери інформаційних технологій ефективне управління ІТпроєктами стає ключовим елементом досягнення бізнес-цілей. Основою цього процесу є низка ключових принципів, які виступають як невід’ємна частина успішного впровадження ІТ-проєктів, забезпечуючи збалансований підхід до управління ресурсами, контроль над ризиками та відповідність проєктних завдань стратегічним цілям організації.