Застосування клітинних автоматів в інформаційних технологіях - Тітаренко , Р. А.; Сеник , І. О. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Ця доповідь спрямована на вивчення та обговорення можливостей застосування клітинних автоматів у сучасних інформаційних технологіях. Розглядатимемо не лише теоретичний аспект цієї теми, але й практичні застосування, спрямовані на досягнення конкретних результатів у вирішенні завдань інформаційного характеру. Це дослідження має стратегічне значення для визначення перспектив розвитку інформаційних технологій та розширення їх функціоналу з використанням новаторських підходів клітинних автоматів.