Виявлення трендів мультидисциплінарних досліджень у 2022–2023 роках з використанням системи Dimensions - Штовба , С. Д.; Петричко , М. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Останнім часом зріс інтерес до міждисциплінарної освітньо-наукової діяльності. Під міждисциплінарною розуміється діяльність, яка стосується предметних областей з різних спеціальностей. У доповіді висвітлюються тренди міждисциплінарних наукових досліджень за 2 останні роки.