Вплив технологій штучного інтелекту на військову сферу - Щербина , Д. С.; Ніколюк , П. К. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Останніми роками дуже стрімко розвиваються технології штучного інтелекту (ШІ), тому їх вплив та застосування в різних галузях життя стає все більш помітним. Однією з ключових сфер застосування штучного інтелекту є військова сфера.