Оцінка переваг нейронних мереж - Бевз , Д. В.; Половенко , Л. П. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Актуальність цієї теми пов’язана з оглядом останніх розробок і застосувань штучних нейронних мереж, які використовуються для висвітлення досягнень у галузі штучних нейронних мереж та їх застосування.