Огляд методів обробки інформації для підтримки прийняття рішень у керуванні хмарним сервісом - Ласкавчук , М. А.; Загоруйко , Л. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Забезпечення безпеки у хмарних обчисленнях стає важливим завданням для компаній будь-якого масштабу, оскільки використання хмарних послуг має багато переваг, але включає в себе також значний рівень ризику. Щоб зменшити можливі загрози безпеці, пов’язані з використанням хмарних ресурсів, компанії повинні бути свідомими різних видів ризиків та вміти ефективно ними управляти.