Побудова «агентів» для SIEM з метою розширення галузі їх використання - Станіславчук , Д. О.; Крижановський , В. Г. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Сьогодні інформація є найважливішим ресурсом людства. В сучасному світі, де кількість інформації постійно зростає, захист і забезпечення безпеки інформації стає дедалі більш важливим завданням. З огляду на те, що кількість нових видів атак постійно зростає, використання та забезпечення агентів SIEM стає необхідністю для підприємств і організацій будь-якого розміру. Мета – визначення завдань для коректної та безпечної роботи агентів, розгляд можливостей збільшення функціоналу агентів.