Дослідження комунікаційної активності політичних партій у соціальних медіа - Церковнюк , К. Р.; Наталіна , Н. О. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Українські політики та політичні партії використовують соціальні мережі в якості ефективного інструменту для формування свого іміджу. Соціальні мережі надають їм можливість дізнаватися про думки та настрої електорату, доводити інформацію про діяльність партій, залучати нових прихильників.