Вимоги до оформлення тез - імені Василя Стуса, 2024, © Донецький національний університет (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Для забезпечення високої якості збірника матеріалів ІІІ Міжнародної конференції «Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень» від авторів вимагається дотримання правил оформлення тез, наведених у цих вимогах.