Інноваційне проєктування в інформаційній, бібліотечній та архівній справі - Ковальська , Л. А. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
У роботі наголошено, що інноваційне проєктування в інформаційній, бібліотечній та архівній справі є окремим напрямом дослідження та вагомим інструментом для підвищення ефективності і якості роботи з інформаційними ресурсами, їх зберіганням і доступністю. Встановлено, що завдяки використанню сучасних технологій ці галузі стають відкритими та адаптованими до потреб суспільства. До того ж інноваційне проєктування відкриває нові напрями зі збереження та доступу до культурної, наукової й інформаційної спадщини в умовах інформаційного суспільства.