Роль комп’ютерних технологій в системі машинного перекладу українськомовних текстів - Литвинська , С. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Проаналізовано роль комп’ютерних технологій для розвитку й покращення функціонування системи машинного перекладу українськомовних текстів. Визначено проблеми машинного перекладу і окреслено шляхи їх вирішення.