Роль документно-інформаційних комунікацій у глобалізованому суспільстві - Чередник , Л. А. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
У тезах аналізується роль документно-інформаційних комунікацій у сучасному глобалізованому суспільстві, розглядаються їх функції як складника соціальних комунікацій. До того ж окреслюються найбільш вагомі аспекти впливу глобальних процесів на форми та канали цього виду комунікацій, прогнозуються шляхи їх подальшого дослідження.