Публічне та непублічне у питаннях сучасного інформаційного політичного дискурсу в Україні - Дубель , М. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
На основі проведеного дослідження встановлено, що перші виклики інформаційній безпеці Україні під час повномасштабної війни отримали гідну відповідь, зокрема на законодавчому рівні. Проте зміни форми загроз, наприклад, ситуація з блогерами, потребують подальших дій.