Реформування публічної політики України в контексті цифровізації - Швець , К. А. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
На основі проведеного дослідження встановлено, що цифрова політика є результатом взаємодії політичних процесів і технологічних інновацій. Характерною особливістю цього феномену є високий ступінь динаміки та нестабільності, що обумовлює необхідність постійного адаптування політичних суб’єктів до змін у цифровому середовищі. Ефективність цифрових політичних стратегій залежить від здатності політичних акторів до швидкої мобілізації та інтеграції цифрових спільнот.