Методи аналізу даних в інформаційній системі прогнозування показників забруднення повітря - Вишневський , А. В.; Потапова , Н. А. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
В роботі висвітлюються основні підходи до аналізу даних під час прогнозування метеорологічних та екологічних показників забруднення повітря. Аналізуються недоліки та переваги підходів на основі використання штучного інтелекту, математичних та статистичних моделей.