Методи машинного навчання в аналізі та прогнозуванні споживчого попиту - Іваненко , А. В.; Січко , Т. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Робота аналізує застосування методів машинного навчання, зокрема нейронних мереж для прогнозування споживчого попиту, водночас підкреслюється важливість точності прогнозів для оптимізації діяльності підприємств.