Застосування штучного інтелекту в онлайн-іграх - Калько , Д. Р.; Римар , П. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
В роботі розглядаються можливості застосування штучного інтелекту в онлайн-іграх. Особлива увага приділяється аналізу сучасних технологій і перспектив їх подальшого розвитку. Визначено основні переваги та виклики впровадження ШІ в ігрову індустрію.