Розробка модуля для індивідуальних графіків студентів в інформаційній системі супроводу освітнього процесу - Мельник , Д. В.; Зелінська , О. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
У роботі досліджено процеси автоматизації створення індивідуальних графіків студентів в інформаційній системі. Реалізовано модуль, який включає реєстрацію користувачів, внесення даних, завантаження шаблонів документів, їх заповнення, збереження у базі даних та надання документів на підпис викладачам і секретарям. Поставлена мета – закріпити отримані теоретичні знання та здобути нові в процесі реалізації системи, орієнтованої на підвищення ефективності освітнього процесу.