Забезпечення конфіденційності даних на сайтах освітніх установ - Могила , Н. А.; Січко , Т. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Дослідження присвячене оцінці WordPress як оптимального рішення для сайта кафедри університету. Розглянуто переваги платформи.