Про магічні квадрати та їх властивості - Бондурівський , А. В.; Луценко , А. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
У роботі йдеться про магічні квадрати. Описано історію та їх стародавнє використання. Звернено увагу на саме поняття магічного квадрата та їх класифікацію. Розглянуто властивості магічних квадратів та можливості застосування.