Інформаційна культура менеджера з соціальних комунікацій в Україні - Кирилюк , Н. С.; Охріменко , Г. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
У роботі проаналізовано значення інформаційної культури для менеджерів із соціальних комунікацій в Україні, обґрунтовано її важливість у професійному зростанні та ефективності комунікаційних стратегій. Визначено основні компетенції менеджера у сфері соціальних комунікацій, а також окреслено ключові виклики та тенденції у розвитку інформаційної культури.