Енергетична безпека та інституційна адаптивність місцевого самоврядування в умовах воєнних викликів (на прикладі м. Ладижина) - Коломієць , О. С. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2026)
У тезах розглядаються сучасні виклики енергетичної безпеки на локальному рівні в умовах воєнного стану, зокрема проблеми, пов’язані з відновленням та модернізацією Ладижинської теплоелектростанції. Обґрунтовано необхідність багаторівневого фінансування та інтеграції міжнародної технічної допомоги у процес модернізації енергетичної інфраструктури.