Проєктний менеджмент у публічному управлінні як інструмент підвищення ефективності регіональних ініціатив - Крокус , Л. А.; Дубель , М. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2026)
Дослідження присвячене розгляду використання проєктного менеджменту у публічному управлінні як інструмент підвищення ефективності регіональних ініціатив. Авторкою виділяються переваги проєктного управління над традиційним у публічній сфері на регіональному рівні.