Вебпортал управління логістикою магазину комплектуючих смартсистем - Дикий , Д. С.; Потапова , Н. А. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2026)
Робота присвячена розробці веборієнтованої інформаційної системи, призначеної для підвищення ефективності логістичного забезпечення магазину компонентів смартсистем. У роботі подано опис розробки та структурну логіку роботи системи.