Побудова Single Page Application з використанням React Router DOM - Підруцький , Д. А. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2026)
Дослідження присвячене побудові односторінкових застосунків (SPA) на базі бібліотеки React. Метою роботи є демонстрація ефективності SPA-підходу у створенні швидких та інтерактивних вебінтерфейсів. За допомогою бібліотеки React Router DOM реалізовано плавну навігацію між компонентами вебзастосунку без перезавантаження сторінки. Визначено ключові переваги SPA: висока швидкодія, економія трафіка та покращений користувацький досвід (UX).