Проєктування рекомендаційної системи для діагностики несправностей персональних комп’ютерів - Явгусішин , Б. А.; Антонов , Ю. С. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2026)
У роботі теоретично обґрунтовано проєктування інтелектуальної рекомендаційної системи для діагностики несправностей персональних комп’ютерів. Проаналізовано підходи до діагностики. Запропоновано архітектуру рекомендаційної системи для діагностики несправностей.