Міждисциплінарний підхід у STEM-освіті: роль лінійної алгебри у фізиці - Матвійчук , Р. Д.; Данильчук , О. М. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2026)
Досліджено застосування лінійної алгебри у фізиці. Проаналізовано ключові інструменти лінійної алгебри та продемонстровано їх практичну цінність для моделювання фізичних явищ і необхідність посилення міжпредметних зв’язків у STEM-освіті.